Äventyr

Älgparken

Besök älgarna i deras rätta miljö, kom dem in på livet. Ibland kommer en älg ända fram för att få ett äpple. Vi har egen biograf där vi visar älgfilmer och våra kunniga guider berättar både en och två historier. Det här är en riktigt nära älgupplevelse.

Öppet tisdag – söndag kl 11.00 – 18.00 1 juni – 15 september.

Äventyret passar alla.

Sova med hjortar

Mitt i hjortarnas land ligger en riktig fulltimmerstuga med 10 bäddar. Här kan du sitta på altanen och spana efter majestätiska kronhjortar som betar. Under brunsten ekar hjortarnas bröl mellan bergen. Det är svårt att beskriva känslan, den måste upplevas!

Stugan är fullt utrustad med kök, dusch och toalett.

Äventyret passar de flesta (ej handikappsanpassat).

Fiske

Kom som du är, vi står för all utrustning du behöver. Välj mellan fiske efter regnbågslax i dammen eller riktigt grov gädda och abborre i sjön. Du får gärna grilla den nyfångade fisken vid vår grillstuga, så avsätt hela kvällen till att njuta av lugnet och stillheten som råder på Anneröd.

Soft Adventure

På Anneröd jobbar vi med ”Soft Adventure”. Det innebär att alla kan vara med, även om du inte har några förkunskaper eller stålkondition. Våra kunniga guider hjälper dig tillrätta och har mängder av spännande historier att berätta från livet i vildmarken.

Öppettider

1juni - 15sep
Tisdag-Söndag
11:00-16:00

16sep-31maj
Öppet alla dagar efter beställning.

Kontaktuppgifter

Tel: 0524-20028
Mobil: 0708-20 08 28
moose@annerodgard.se

© Copyright 2019 | Skapad av Uanet webbyrå